Werkwijze bij deooievaarwashier.nl

Hoe gaan we te werk? Simpel; wij verdiepen ons in jullie wensen. Ook als je zelf nog geen idee hebt, wordt er altijd weer een geweldig idee geboren. Iedere geboorte is speciaal, en dus creëren wij een uniek geboortekaartje dat past bij jullie kindje. Een persoonlijk welkomstgeschenk voor nu, maar vooral ook een bijzondere herinnering voor later.

deooievaarwashier.nl doorloopt altijd de volgende stappen:

 Stap 1:  Kennismaking: we bespreken per mail, telefoon of op afspraak jullie wensen en ideeën en bekijken eventueel andere geboortekaartjes ter inspiratie. Zodra we samen hét idee hebben, maken we een prijsopgave. Daarin maken we ondermeer afspraken over de ontwerpkosten, het formaat, het aantal babykaarten en bijkomende kosten zoals fotografie. Je weet exact wat het geboortekaartje gaat kosten. Voor een prijsindicatie klik hier

Stap 2:
Uitwerken idee: ga je akkoord? Dan start het ontwerpproces! Jullie kunnen een keuze maken uit meerdere ontwerpen. In maximaal vier correctierondes komen we tot het definitieve ontwerp. Per email ontvang je digitaal de ontwerpen.

Stap 3: Wachten op geboorte… zodra jullie een keuze hebben gemaakt, is het wachten op de geboorte van jullie kindje. Nu ontvangen jullie ook de factuur. Op de geboortedag geven jullie de laatste details aan ons door, zoals geslacht, naam en gewicht. Wij maken de geboortekaart gereed en sturen het definitieve bestand binnen 24 uur door naar de drukker. Standaard zijn de kaarten dan binnen 48 uur gedrukt waarna ze met PostNL naar jullie worden verzonden.

En dan is de beurt aan jullie om het geboortekaartje vol trots te versturen… Wil je dat wij de kaarten voor jullie versturen? Dat kan, maak dan gebruik van onze verzendservice.

Vrolijk festijn
De komst van jullie baby is natuurlijk een groot feest! Misschien wil je daarom uitbundiger uitpakken en is een uniek geboortekaartje pas het begin. deooievaarwashier.nl maakt de geboorte van jullie kindje tot een vrolijk festijn met aanvullende versieringen en herinneringen die passen bij het ontwerp van het geboortekaartje. Denk aan

Geboorteborden

- Geboortesticker

Wil je dat deooievaarwashier.nl ook iets speciaals voor jullie achterlaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken jullie wensen en ideeën persoonlijk, telefonisch of via de mail. Vervolgens gaan wij aan de slag met een verrassend ontwerp.


Neem contact op »

Voorbeelden geboortekaartjes

`

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Na al drie keer een definitieve kaartkeuze gemaakt te hebben, gingen we ook op zoek naar iets voor het raam. We hebben geen tuin en geen handige ramen voor stickers. Ook omdat we aan een doorgaande straat wonen, wilden we iets wat wel goed zichtbaar was. Hierbij kwamen we op de site van deooievaarwashier.nl terecht. Mama in spe was eigenlijk toch niet helemaal enthousiast was over de gekozen kaart en zag de combi tussen de borden en de bijpassende kaart en was hier direct enthousiast over. Op een hele korte termijn hebben we een afspraak bij ons thuis kunnen maken. Daar hebben we verder nog wat kunnen brainstormen met drieën waarna we al na een paar dagen een ontwerp kregen. Enkel de puntjes moesten nog op de i gezet worden en toen waren we er uit.

Het hele traject is snel en soepel verlopen. Daarnaast is de kaart echt prachtig geworden, bijna net zo mooi als onze mooie dochter. We hebben hier heel veel mooie reacties op ontvangen. Zowel de kaart als het bord waren heel snel klaar zodat we de geboorte van Isa aan iedereen kenbaar konden maken!