Werkwijze bij deooievaarwashier.nl

Hoe gaan we te werk? Simpel; wij verdiepen ons in jullie wensen. Ook als je zelf nog geen idee hebt, wordt er altijd weer een geweldig idee geboren. Iedere geboorte is speciaal, en dus creëren wij een uniek geboortekaartje dat past bij jullie kindje. Een persoonlijk welkomstgeschenk voor nu, maar vooral ook een bijzondere herinnering voor later.

deooievaarwashier.nl doorloopt altijd de volgende stappen:

 Stap 1:  Kennismaking: we bespreken per mail, telefoon of op afspraak jullie wensen en ideeën en bekijken eventueel andere geboortekaartjes ter inspiratie. Zodra we samen hét idee hebben, maken we een prijsopgave. Daarin maken we ondermeer afspraken over de ontwerpkosten, het formaat, het aantal babykaarten en bijkomende kosten zoals fotografie. Je weet exact wat het geboortekaartje gaat kosten. Voor een prijsindicatie klik hier

Stap 2:
Uitwerken idee: ga je akkoord? Dan start het ontwerpproces! Jullie kunnen een keuze maken uit meerdere ontwerpen. In maximaal vier correctierondes komen we tot het definitieve ontwerp. Per email ontvang je digitaal de ontwerpen.

Stap 3: Wachten op geboorte… zodra jullie een keuze hebben gemaakt, is het wachten op de geboorte van jullie kindje. Nu ontvangen jullie ook de factuur. Op de geboortedag geven jullie de laatste details aan ons door, zoals geslacht, naam en gewicht. Wij maken de geboortekaart gereed en sturen het definitieve bestand binnen 24 uur door naar de drukker. Standaard zijn de kaarten dan binnen 48 uur gedrukt waarna ze met PostNL naar jullie worden verzonden.

En dan is de beurt aan jullie om het geboortekaartje vol trots te versturen… Wil je dat wij de kaarten voor jullie versturen? Dat kan, maak dan gebruik van onze verzendservice.

Vrolijk festijn
De komst van jullie baby is natuurlijk een groot feest! Misschien wil je daarom uitbundiger uitpakken en is een uniek geboortekaartje pas het begin. deooievaarwashier.nl maakt de geboorte van jullie kindje tot een vrolijk festijn met aanvullende versieringen en herinneringen die passen bij het ontwerp van het geboortekaartje. Denk aan

Geboorteborden

- Geboortesticker

Wil je dat deooievaarwashier.nl ook iets speciaals voor jullie achterlaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken jullie wensen en ideeën persoonlijk, telefonisch of via de mail. Vervolgens gaan wij aan de slag met een verrassend ontwerp.


Neem contact op »

Voorbeelden geboortekaartjes

`

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Wij hadden zelf al een basis idee. We wilden de behangboom die we in de kinderkamer hadden opgehangen laten terugkomen en het prentenboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou' erin naar voren laten komen. Wij hadden weinig aan te merken op het ontwerp en naar enkele aanpassingen stond het ontwerp. We kregen alleen maar positieve reacties. Iedereen vond het een super originele, lieve en mooie geboortekaart. Ook maakte deooievaarwashier.nl een raamsticker een super raamsticker in de stijl van de kaart. Wij zullen dan ook iedereen aanraden om hun geboortekaartje te laten ontwerpen door deooievaarwashier.nl.