Werkwijze bij deooievaarwashier.nl

Hoe gaan we te werk? Simpel; wij verdiepen ons in jullie wensen. Ook als je zelf nog geen idee hebt, wordt er altijd weer een geweldig idee geboren. Iedere geboorte is speciaal, en dus creëren wij een uniek geboortekaartje dat past bij jullie kindje. Een persoonlijk welkomstgeschenk voor nu, maar vooral ook een bijzondere herinnering voor later.

deooievaarwashier.nl doorloopt altijd de volgende stappen:

 Stap 1:  Kennismaking: we bespreken per mail, telefoon of op afspraak jullie wensen en ideeën en bekijken eventueel andere geboortekaartjes ter inspiratie. Zodra we samen hét idee hebben, maken we een prijsopgave. Daarin maken we ondermeer afspraken over de ontwerpkosten, het formaat, het aantal babykaarten en bijkomende kosten zoals fotografie. Je weet exact wat het geboortekaartje gaat kosten. Voor een prijsindicatie klik hier

Stap 2:
Uitwerken idee: ga je akkoord? Dan start het ontwerpproces! Jullie kunnen een keuze maken uit meerdere ontwerpen. In maximaal vier correctierondes komen we tot het definitieve ontwerp. Per email ontvang je digitaal de ontwerpen.

Stap 3: Wachten op geboorte… zodra jullie een keuze hebben gemaakt, is het wachten op de geboorte van jullie kindje. Nu ontvangen jullie ook de factuur. Op de geboortedag geven jullie de laatste details aan ons door, zoals geslacht, naam en gewicht. Wij maken de geboortekaart gereed en sturen het definitieve bestand binnen 24 uur door naar de drukker. Standaard zijn de kaarten dan binnen 48 uur gedrukt waarna ze met PostNL naar jullie worden verzonden.

En dan is de beurt aan jullie om het geboortekaartje vol trots te versturen… Wil je dat wij de kaarten voor jullie versturen? Dat kan, maak dan gebruik van onze verzendservice.

Vrolijk festijn
De komst van jullie baby is natuurlijk een groot feest! Misschien wil je daarom uitbundiger uitpakken en is een uniek geboortekaartje pas het begin. deooievaarwashier.nl maakt de geboorte van jullie kindje tot een vrolijk festijn met aanvullende versieringen en herinneringen die passen bij het ontwerp van het geboortekaartje. Denk aan

Geboorteborden

- Geboortesticker

Wil je dat deooievaarwashier.nl ook iets speciaals voor jullie achterlaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken jullie wensen en ideeën persoonlijk, telefonisch of via de mail. Vervolgens gaan wij aan de slag met een verrassend ontwerp.


Neem contact op »

Voorbeelden geboortekaartjes

`

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Uit het ruime aanbod websites van geboortekaartjes, sprong www.deooievaarwashier.nl er voor ons direct uit. De site is duidelijk, beschrijft goed het hele ontwerp-proces en vooral de getoonde voorbeelden trokken ons erg aan. Na het sturen van een mailtje met het verzoek om informatie, werden we snel gebeld. Van het begin af aan was het contact zeer vriendelijk en werd er actief meegedacht om onze ideeën aangevuld met de creativiteit van deooievaarwashier om te zetten in een fantastische kaart. Het ontwerp-proces is zeer prettig geweest. De concepten waren snel gereed en opmerkingen van onze kant werden moeiteloos meegenomen in het ontwerp, dit alles in een zeer kort tijdsbestek en erg prettig dus. Je hoeft zo niet een week te wachten voordat je weer reactie krijgt op je opmerkingen en je ziet de concepten heel snel. Het eindresultaat is echt boven verwachting, de kaart is nog leuker geworden als we zelf hadden gedacht, en we hebben dan ook bijzonder veel positieve reacties gehad op de kaart. Ook het geboortebord dat we hebben besteld is fantastisch, en weer eens iets anders dan een ooievaar in de tuin of een ooievaar door het voorraam van je huis. Dit hadden we wel gezien en vonden we weinig origineel. Het geboortebord daarentegen is zeker origineel en het trekt tot de dag van vandaag veel bekijks en levert veel positieve reacties op!