Geboortekaartje Sepp

Op basis van een bestaand ontwerp (geboortekaartje Jeroen) wilde ook deze ouders een geboortekaartje in de stijl van Wilhelmina pepermunt. Wel wilden zij graag een soortgelijke opmaak aan de binnenzijde als het geboortekaartje van eerste kind. Na de geboorte werd er een mooie foto gemaakt van het pasgeboren kind. Deze werd doorgemaild en in het geboortekaartje verwerkt. Ook wilden zij graag in stijl van het geboortekaartje en geboortebord - raambord.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 5 sterren

Allereerst nogmaals heel erg bedankt voor het onwijs leuke geboortekaartje, geboortebord en canvasdoekjes.
Na heel wat websites bekeken te hebben hadden we nog niet het geboortekaartje gevonden wat we echt leuk vonden. We wilden graag iets met en girafje en de kleuren van de babykamer. Al snel kwam de ooievaarwashier.nl met een aantal ideeën waar wij enthousiast van werden. Na enkele aanpassingen was daar al snel het geboortekaartje waar wij naar op zoek waren. Omdat we de naam al wisten hadden we een paar weken voor de geboorte het geboortebord al. Op de dag van de geboorte hebben deze meteen opgehangen.

Iedereen is ontzettend enthousiast over het kaartje, geboortebord en de canvasdoekjes. Ze vinden het helemaal bij ons passen. Ben je dus op zoek naar een origineel, leuk kaartje wat ook nog eens helemaal bij jullie past laat de ooievaarwashier.nl deze dan zeker ontwerpen. Wij zijn er zeer tevreden over en heel blij met het resultaat.