Geboortekaartje Sepp

Op basis van een bestaand ontwerp (geboortekaartje Jeroen) wilde ook deze ouders een geboortekaartje in de stijl van Wilhelmina pepermunt. Wel wilden zij graag een soortgelijke opmaak aan de binnenzijde als het geboortekaartje van eerste kind. Na de geboorte werd er een mooie foto gemaakt van het pasgeboren kind. Deze werd doorgemaild en in het geboortekaartje verwerkt. Ook wilden zij graag in stijl van het geboortekaartje en geboortebord - raambord.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 5 sterren

De zoektocht naar een leuk geboortekaartje voor onze tweeling bleek voor ons eigenlijk heel erg gemakkelijk. Waar er voor één zoon of dochter een groot aantal "standaard"-geboortekaartjes beschikbaar is, blijkt na een kleine verkenning het aantal leuke tweelingenkaartjes erg klein.
Toen we op deooievaarwashier.nl het de Ruijter kaartje zagen waren we het meteen eens: dit zou hem worden.
Ondanks de relatief grote afstand is alles na het eerste informatieve mailtje eigenlijk heel snel geregeld: binnen drie weken was het concept van het geboortekaartje, inclusief foto, gereed. Dit mede dankzij de flexibiliteit van de fotograaf: we konden ook op zondag terecht.
Het geboortekaartje is precies wat we er van verwachten, en de totstandkoming was erg plezierig!