Geboortekaartje Suze

Op basis van het geboortekaartje Pip wilden de toekomstige ouders van Suze een soortgelijk geboortekaartje. Zelf gingen zij met de broers van Suze de fotostudio in. Met de aangeleverde foto's van de trotse broers ging deooievaarwashier.nl aan de slag. Het resultaat; een stoere en uniek ontworpen geboortekaartje voor een meisje

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

We hebben gekozen voor deooievaarwashier.nl vanwege de unieke en persoonlijke ontwerpen van geboortekaartjes. Voor ons was het prettig dat er vanuit ons eigen idee mee werd gedacht naar een kaartje. Zo ontstond met onze wensen en de creatieve aanvulling van deooievaarwashier.nl een kaartje dat precies bij ons past. Ook was het fijn dat we konden aangeven waar we het wel en niet mee eens waren, wat dan ook binnen korte tijd weer aangepast werd. Ook werd ons duidelijk geadviseerd als iets wel realiseerbaar zou zijn of juist niet en werd er tegelijkertijd meegedacht naar iets wat wel zou kunnen.
Uiteindelijk is er een kaartje ontstaan wat eigenlijk nog leuker is geworden dan dat we zelf bedacht hadden.  En wat nog het leukste was is dat we van heel veel mensen hele leuke reacties kregen op ons geboortekaartje!!