Geboortekaartje Suze

Op basis van het geboortekaartje Pip wilden de toekomstige ouders van Suze een soortgelijk geboortekaartje. Zelf gingen zij met de broers van Suze de fotostudio in. Met de aangeleverde foto's van de trotse broers ging deooievaarwashier.nl aan de slag. Het resultaat; een stoere en uniek ontworpen geboortekaartje voor een meisje

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Wij zijn bij de ooievaar was hier terecht gekomen door op google: geboortekaartje paars vlinder in te toetsen en toen zagen we een voorbeeld van geboortekaartje Fleur.
Dit was precies wat we zochten. In overleg met de ooievaarwashier hebben we deze op enkele punten aangepast. Toen we de proefdruk kregen waren we wel even verrast over de kleur in de voorbeeld PDF die op de computer stond was de kleur toch echt anders. Maar al snel was de kleur ook naar wens. Familie, vrienden en kennissen hebben zeer enthousiast gereageerd. De directrice van het kraamburo had ook nog nooit een geboortebord gezien maar gaf aan het prachtig te vinden en vond het een super orgineel idee.