Geboortekaartje Elodie

De toekomstige ouders van Elodie hadden zelf al wat ideeën voor het ontwerp van het unieke geboortekaartje. Elodie betekent rijkdom in het Frans, maar ook moerasbloem in het Grieks. Vandaar de geel witte bloemen. Daarnaast moest het ontwerp van het geboortekaartje eenvoudig maar vrolijk zijn. Met deze ideeën is deooievaarwashier.nl aan de slag gegaan. In dezelfde stijl van het geboortekaartje lieten de ouders ook een geboorte raamsticker ontwerpen.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 5 sterren

Het idee wat we erg leuk vonden, kwam van een geboortekaartje dat we op internet hadden gezien. Omdat we graag een uniek geboortekaartje wilden hebben, hebben we de deooievaarwashier.nl ingeschakeld. In het begin hielden we ons nogal vast aan het ontwerp, maar deooievaarwashier heeft er een geheel eigen kaartje van gemaakt. Het is een kaartje geworden dat helemaal bij ons past, helemaal van ons is. Over onze wensen en ideeën is mee nagedacht en er zijn suggesties gegeven om zo nog tot een mooier kaartje te komen.
Ben je niet tevreden, wil je iets op een andere plek of heb je ineens een ander idee of andere suggestie dan is dit allemaal bespreekbaar. En een aanpassing krijg je in no-time. Aan al onze wensen is dan ook voldaan en wij zijn super blij en trots met het resultaat van ons geboortekaartje.