Geboortekaartje Maxime

Voor de geboorte van hun tweede dochter wilden de ouders een origineel geboortekaartje. Nadat er contact was geweest zijn we uitgekomen op een kaartje zonder vouw. De grote zus werd door de ouders zelf op de foto gezet met een kinderwagen. De stijl van de het geboortekaartje was strak, stoer maar wel echt meisjesachtig. Het contrast tussen het zacht roze, wit en het zwart zorgt voor een tof geboortekaartje. Het werd gedrukt op een papier met een klein relief waardoor het weer een wat klassiekere uitstraling kreeg,

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 5 sterren

Allereerst nogmaals heel erg bedankt voor het onwijs leuke geboortekaartje, geboortebord en canvasdoekjes.
Na heel wat websites bekeken te hebben hadden we nog niet het geboortekaartje gevonden wat we echt leuk vonden. We wilden graag iets met en girafje en de kleuren van de babykamer. Al snel kwam de ooievaarwashier.nl met een aantal ideeën waar wij enthousiast van werden. Na enkele aanpassingen was daar al snel het geboortekaartje waar wij naar op zoek waren. Omdat we de naam al wisten hadden we een paar weken voor de geboorte het geboortebord al. Op de dag van de geboorte hebben deze meteen opgehangen.

Iedereen is ontzettend enthousiast over het kaartje, geboortebord en de canvasdoekjes. Ze vinden het helemaal bij ons passen. Ben je dus op zoek naar een origineel, leuk kaartje wat ook nog eens helemaal bij jullie past laat de ooievaarwashier.nl deze dan zeker ontwerpen. Wij zijn er zeer tevreden over en heel blij met het resultaat.