Geboortekaartje Lize

Ook voor hun derde kind mocht deooievaarwashier.nl aan de slag met het ontwerp van een origineel geboortekaartje. Beide ouders werken in het onderwijs dus dat vormde de basis voor het ontwerp. Een zwart old-school krijtbord dat samen met de roze kleur zorgen voor een leuk contrast en een originele uitstraling. Het kaartje werd gedrukt op een geboortekaartje van 13 x 13 cm met vouw. In dezelfde stijl wilden ze ook een raamsticker.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

We hebben gekozen voor deooievaarwashier.nl vanwege de unieke en persoonlijke ontwerpen van geboortekaartjes. Voor ons was het prettig dat er vanuit ons eigen idee mee werd gedacht naar een kaartje. Zo ontstond met onze wensen en de creatieve aanvulling van deooievaarwashier.nl een kaartje dat precies bij ons past. Ook was het fijn dat we konden aangeven waar we het wel en niet mee eens waren, wat dan ook binnen korte tijd weer aangepast werd. Ook werd ons duidelijk geadviseerd als iets wel realiseerbaar zou zijn of juist niet en werd er tegelijkertijd meegedacht naar iets wat wel zou kunnen.
Uiteindelijk is er een kaartje ontstaan wat eigenlijk nog leuker is geworden dan dat we zelf bedacht hadden.  En wat nog het leukste was is dat we van heel veel mensen hele leuke reacties kregen op ons geboortekaartje!!