Geboortekaartje Jasmijn

Voor de geboorte van hun eerste dochter waren de wensen duidelijk van een origineel geboortekaartje. Het zou een klassiek en modern geboortekaartje worden. Niet teveel poespas, lief, zacht, strak en met oud roze. Al redelijk snel was het ontwerp wat ze wilden en was het wachten op de geboorte van Jasmijn. Er werd gekozen voor een staand ontwerp zonder vouw.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Wij zijn bij de ooievaar was hier terecht gekomen door op google: geboortekaartje paars vlinder in te toetsen en toen zagen we een voorbeeld van geboortekaartje Fleur.
Dit was precies wat we zochten. In overleg met de ooievaarwashier hebben we deze op enkele punten aangepast. Toen we de proefdruk kregen waren we wel even verrast over de kleur in de voorbeeld PDF die op de computer stond was de kleur toch echt anders. Maar al snel was de kleur ook naar wens. Familie, vrienden en kennissen hebben zeer enthousiast gereageerd. De directrice van het kraamburo had ook nog nooit een geboortebord gezien maar gaf aan het prachtig te vinden en vond het een super orgineel idee.