Geboortekaartje Fedde

Voor dit originele geboortekaartje zijn we met de broer van Fedde de fotostudio in gegaan. Na een korte brainstorm sessie was het idee dat hij een pakketje kwam brengen. Het is een heel fris kaartje geworden met een stoere uitstraling. In stijl van het geboortekaartje heeft deooievaarwashier ook een originele geboortesticker gemaakt. In stijl van het geboortekaartje maakte deooievaarwashier ook een originele geboortesticker op maat.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Wij zijn bij de ooievaar was hier terecht gekomen door op google: geboortekaartje paars vlinder in te toetsen en toen zagen we een voorbeeld van geboortekaartje Fleur.
Dit was precies wat we zochten. In overleg met de ooievaarwashier hebben we deze op enkele punten aangepast. Toen we de proefdruk kregen waren we wel even verrast over de kleur in de voorbeeld PDF die op de computer stond was de kleur toch echt anders. Maar al snel was de kleur ook naar wens. Familie, vrienden en kennissen hebben zeer enthousiast gereageerd. De directrice van het kraamburo had ook nog nooit een geboortebord gezien maar gaf aan het prachtig te vinden en vond het een super orgineel idee.