Geboortekaartje Danique

Ook voor de geboorte van hun tweede dochter mocht deooievaarwashier een ontwerp maken voor een origineel geboortekaartje. Er was nog geen concreet idee, de basis zouden de silhouette van de grote zus en de baby worden. Qua kleurstellingen kwamen we uit op wat "oudere" kleuren zoals bruin, oranje wit en geel. Na enkele voorstellen kwamen we uiteindelijk op het ontwerp uit waar ze helemaal blij mee waren. Zelf hebben de ouders meegezocht naar voor hun geschikte silhouetten en samen hebben we zo een origineel ontwerp gemaakt.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

Wij zijn bij de ooievaar was hier terecht gekomen door op google: geboortekaartje paars vlinder in te toetsen en toen zagen we een voorbeeld van geboortekaartje Fleur.
Dit was precies wat we zochten. In overleg met de ooievaarwashier hebben we deze op enkele punten aangepast. Toen we de proefdruk kregen waren we wel even verrast over de kleur in de voorbeeld PDF die op de computer stond was de kleur toch echt anders. Maar al snel was de kleur ook naar wens. Familie, vrienden en kennissen hebben zeer enthousiast gereageerd. De directrice van het kraamburo had ook nog nooit een geboortebord gezien maar gaf aan het prachtig te vinden en vond het een super orgineel idee.