Geboortekaartje Danique

Ook voor de geboorte van hun tweede dochter mocht deooievaarwashier een ontwerp maken voor een origineel geboortekaartje. Er was nog geen concreet idee, de basis zouden de silhouette van de grote zus en de baby worden. Qua kleurstellingen kwamen we uit op wat "oudere" kleuren zoals bruin, oranje wit en geel. Na enkele voorstellen kwamen we uiteindelijk op het ontwerp uit waar ze helemaal blij mee waren. Zelf hebben de ouders meegezocht naar voor hun geschikte silhouetten en samen hebben we zo een origineel ontwerp gemaakt.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 5 sterren

Het idee wat we erg leuk vonden, kwam van een geboortekaartje dat we op internet hadden gezien. Omdat we graag een uniek geboortekaartje wilden hebben, hebben we de deooievaarwashier.nl ingeschakeld. In het begin hielden we ons nogal vast aan het ontwerp, maar deooievaarwashier heeft er een geheel eigen kaartje van gemaakt. Het is een kaartje geworden dat helemaal bij ons past, helemaal van ons is. Over onze wensen en ideeën is mee nagedacht en er zijn suggesties gegeven om zo nog tot een mooier kaartje te komen.
Ben je niet tevreden, wil je iets op een andere plek of heb je ineens een ander idee of andere suggestie dan is dit allemaal bespreekbaar. En een aanpassing krijg je in no-time. Aan al onze wensen is dan ook voldaan en wij zijn super blij en trots met het resultaat van ons geboortekaartje.