Geboortekaartje Danique

Ook voor de geboorte van hun tweede dochter mocht deooievaarwashier een ontwerp maken voor een origineel geboortekaartje. Er was nog geen concreet idee, de basis zouden de silhouette van de grote zus en de baby worden. Qua kleurstellingen kwamen we uit op wat "oudere" kleuren zoals bruin, oranje wit en geel. Na enkele voorstellen kwamen we uiteindelijk op het ontwerp uit waar ze helemaal blij mee waren. Zelf hebben de ouders meegezocht naar voor hun geschikte silhouetten en samen hebben we zo een origineel ontwerp gemaakt.

Neem contact op

Voorbeelden geboortekaartjes

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

We hebben gekozen voor deooievaarwashier.nl vanwege de unieke en persoonlijke ontwerpen van geboortekaartjes. Voor ons was het prettig dat er vanuit ons eigen idee mee werd gedacht naar een kaartje. Zo ontstond met onze wensen en de creatieve aanvulling van deooievaarwashier.nl een kaartje dat precies bij ons past. Ook was het fijn dat we konden aangeven waar we het wel en niet mee eens waren, wat dan ook binnen korte tijd weer aangepast werd. Ook werd ons duidelijk geadviseerd als iets wel realiseerbaar zou zijn of juist niet en werd er tegelijkertijd meegedacht naar iets wat wel zou kunnen.
Uiteindelijk is er een kaartje ontstaan wat eigenlijk nog leuker is geworden dan dat we zelf bedacht hadden.  En wat nog het leukste was is dat we van heel veel mensen hele leuke reacties kregen op ons geboortekaartje!!