Contact

DEOOIEVAARWASHIER.NL


t: (06) 52 54 57 07
e: info@deooievaarwashier.nl
f: www.facebook.com/deooievaarwashier.nl

HIeronder vind je veelgestelde vragen, mochten er daarna nog vragen zijn vul dan het onderstaand contactformulier in. Deooievaarwashier neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Neem contact op »

VEELGESTELDE VRAGEN

Deooievaarwashier.nl is nieuwsgierig naar jouw vragen. De meest gestelde vragen hebben we al op een rijtje gezet. Mocht je nog iets anders willen weten, neem dan gerust contact met ons op!

Deooievaarwashier.nl doorloopt altijd de volgende stappen:

Stap 1:  Kennismaking: we bespreken per mail, telefoon of op afspraak jullie wensen en ideeën en bekijken eventueel andere geboortekaartjes ter inspiratie. Zodra we samen hét idee hebben, maken we een prijsopgave. Daarin maken we ondermeer afspraken over de ontwerpkosten, het formaat, het aantal babykaarten en bijkomende kosten zoals fotografie. Je weet exact wat het geboortekaartje gaat kosten. Voor een prijsindicatie klik hier

Stap 2:
Uitwerken idee: ga je akkoord? Dan start het ontwerpproces! Jullie kunnen een keuze maken uit meerdere ontwerpen. In maximaal vier correctierondes komen we tot het definitieve ontwerp. Per email ontvang je digitaal de ontwerpen.

Stap 3: Wachten op geboorte… zodra jullie een keuze hebben gemaakt, is het wachten op de geboorte van jullie kindje. Nu ontvangen jullie ook de factuur. Op de geboortedag geven jullie de laatste details aan ons door, zoals geslacht, naam en gewicht. Wij maken de geboortekaart gereed en sturen het definitieve bestand binnen 24 uur door naar de drukker. Standaard zijn de kaarten dan binnen 48 uur gedrukt waarna ze met PostNL naar jullie worden verzonden.

En dan is de beurt aan jullie om het geboortekaartje vol trots te versturen… Wil je dat wij de kaarten voor jullie versturen? Dat kan, maak dan gebruik van onze verzendservice.

Zodra wij alle gegevens ontvangen hebben, maken we de geboortekaart gereed en sturen het definitieve bestand binnen 24 uur door naar de drukker. Standaard zijn de kaarten dan binnen 48 uur gedrukt, waarna ze binnen 1-2 dagen door TNT bij jullie worden bezorgd. Willen jullie de geboortekaartjes sneller hebben? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

Omdat jullie geboortebord speciaal voor jullie wordt gemaakt, is de levertijd wat langer dan bij standaard raamborden. Als het ontwerp akkoord is, wordt het geboortebord binnen 5-7 dagen door TNT bezorgd. Uiteraard kan je het bord al ruim van tevoren bestellen, zodat het op dé dag meteen op het raam kan worden geplakt.

Weten jullie het geslacht nog niet en willen jullie bijvoorbeeld ook de datum op het bord hebben staan? Dat kan! Het bord wordt dan alvast gedrukt en later plaatsen we de ontbrekende gegevens. Daardoor is de levertijd nog maar 3-5 werkdagen.

Voor snellere levering kan je altijd contact met ons opnemen. We  bekijken dan wat we voor jullie kunnen betekenen!

Omdat een raamsticker speciaal voor jullie wordt gemaakt, is de levertijd wat langer dan bij standaard raamstickers. Als het ontwerp akkoord is, wordt de raamsticker binnen 5-7 dagen door TNT bezorgd. Uiteraard kan je de sticker al ruim van tevoren bestellen, zodat hij op dé dag  meteen op het raam kan worden geplakt.

Voor snellere levering kan je altijd contact met ons opnemen. We  bekijken dan wat we voor jullie kunnen betekenen!

Standaard ontvang je van ons de ontwerpen als PDF-bestand. Met een inlogcode kan je de ontwerpen online bekijken of opslaan op je computer. PDF-bestanden kan je openen met het gratis te downloaden Adobe Acrobat Reader. Normaal is deze software al op je computer geïnstalleerd.

Je kan ook kiezen voor een papieren drukproef. Voor het afdrukken en opsturen vragen we per proef € 22,50.

Natuurlijk kan dat, laat ons dit even weten. Dan kan je alvast de adressen gaan schrijven. Je betaalt de verzendkosten van € 7,50 dan extra. Je kan ook gebruik maken van onze verzendservice, klik hier voor meer informatie.

Annuleren na digitale proef
Je kunt geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor wat betreft de geboortekaarten. Mocht je na ontvangst van de digitale proef van een geboortekaartje de bestelling willen annuleren, dan kan dat. Wij brengen dan € 95,- ontwerpkosten in rekening. Voor raamstickers of geboortenborden bedragen de annuleringskosten € 50,-.

Annuleren na akkoord tot drukken
Annuleren na akkoord tot drukken, is ook mogelijk. De vooraf afgesproken kosten worden dan wel geheel in rekening gebracht.

Mocht de zwangerschap een trieste afloop hebben, dan spreekt het voor zich dat jullie de betaalde delen teruggestort krijgen. Alleen de tot dan toe gemaakte kosten zullen wij hiervan aftrekken. Jullie ontvangen een specificatie/creditnota. Ook voor deze emotionele, verdrietige gebeurtenis kan deooievaarwashier.nl een gedenkkaart ontwerpen. Jullie kunnen hier desgewenst voor kiezen.

Contactformulier

Klantervaringen

beoordeling 4 sterren

De kaarten waren fantastisch maar ook over onze raamsticker hebben we leuke reacties gekregen. Hij was eenvoudig aan te brengen. Na enkele weken hebben we hem er weer voorzichtig af kunnen halen en hangt hij nu bij Raf op de kamer.